Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Wilt u electrisch varen?

Electrisch varen is een must voor iedere waterliefhebber. Het heeft bovendien veel voordelen. De motor is geruisloos, u hoeft vrijwel geen brandstofkosten te betalen en het is op vrijwel ieder vaartuig toe te passen. Het is bovendien veel beter voor het milieu, er is geen sprake van schadelijke uitlaatgassen.

ElektroSloep biedt alles op het gebied van electrisch varen. U kunt bij ons een elektrosloep huren of kopen. Daarnaast kunnen wij de complete inbouw van een elektromotor verzorgen.

Electrisch varen door de grachten van Leeuwarden

Electrisch varen door de grachten van Leeuwarden. Dat is genieten van de natuur en de mooie omgeving. U kunt een elektrosloep voor een dag, een week of langere tijd huren. Vaar door de antieke stadsgrachten en bekijk de mooie stad Leeuwarden vanaf het water.

Met een elektrosloep kunt u in alle rust van de Friese meren genieten. Electrisch varen zoals u wilt varen.

Inbouw van een elektromotor

U kunt niet alleen een sloep huren of kopen om electrisch te varen, u kunt de inbouw van een elektromotor in uw nieuwe of gebruikte sloep, zeilboot of motorboot ook aan ElektroSloep overlaten. Neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: