Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Een geruisloze elektromotor boot

Voor een geruisloze elektromotor boot kunt u uitstekend terecht bij ElektroSloep. Wij verzorgen bijvoorbeeld de inbouw van een elektromotor in uw boot. Daarnaast verhuren en verkopen wij elektrosloepen.

Maar waarom een elektrische boot kopen of huren? De ElektroSloep veroorzaakt geen luchtvervuiling, stank en is volledig geruisloos. U kunt rustig genieten van de natuur en de mooie omgeving.

Een elektromotor boot voor jarenlang vaarplezier

Een elektromotor boot staat garant voor jarenlang vaarplezier. De ElektroSloep 650 is een Langweerder Sloep met een Aquapella 2500 elektromotor en een IBG traktiebatterij. De combinatie van de motor en de batterij zorgt voor kracht, een lange levensduur en er is weinig onderhoud nodig.

De elektromotor boot is in een standaard uitvoering verkrijgbaar, maar er zijn ook diverse extra opties mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de ElektroSloep aan uw wensen voldoet.

Vaar zoals u wilt varen

Met een elektromotor boot vaart u zoals u wilt varen. Wij bieden mogelijkheden om voor een of meer dagen een elektrische boot te huren. Volg een van de prachtige vaarroutes of ga zelf op ontdekking. Op onze website vindt u meer informatie over de huurmogelijkheden en de prijzen.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: