Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Verhuur van elektromotor sloep

Heerlijk varen over de Friese Meren of de stadsgrachten van Leeuwarden? Dan bent u aan het juiste adres bij ElektroSloep. Wij bieden mogelijkheden voor het huren van een elektromotor sloep. Een geruisloze boot waarmee u kunt genieten van de mooie natuur en de prachtige bezienswaardigheden in Friesland.

ElektroSloep is gespecialiseerd in alles wat met elektrisch varen te maken heeft. U kunt bij ons een elektromotor sloep kopen of huren. Daarnaast verzorgen wij de complete inbouw van een elektromotor in uw vaartuig.

Een elektromotor sloep kopen

Wilt u een elektromotor sloep kopen? Dan kunt u bij ons terecht voor de standaarduitvoering of een uitvoering met, naar keuze, extra opties. De ElektroSloep 650 is een krachtige Langweerder Sloep waarmee u jarenlang kunt varen.

De elektromotor en de sloep vergen zeer weinig onderhoud. Wel wordt het aangeraden om de batterij 1 à 2 keer per seizoen te controleren en indien nodig bij te vullen met gedestilleerd water.

Laat een elektromotor inbouwen

U kunt tevens een elektromotor in uw sloep laten inbouwen. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van een benzinemotor. Een elektromotor is veel milieuvriendelijk en zorgt voor minder stank en minder geluidsoverlast. Wij kunnen de motor in uw nieuwe of gebruikte sloep inbouwen.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: