Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Een elektromotor zeilboot

ElektroSloep is elektrisch varen zoals u wilt varen. Dit geldt ook voor de inbouw van een elektromotor in een zeilboot. Wij zorgen ervoor dat u geruisloos kunt genieten van de prachtige natuur en de vaaromgeving.

Op onze website vindt u alles over mogelijkheden bij ElektroSloep. Wilt u direct een (vrijblijvende) offerte aanvragen voor de inbouw van elektromotor in uw zeilboot? Vul dan het formulier op onze website zo volledig mogelijk in.

Een elektromotor in uw zeilboot laten inbouwen

Wilt u een elektromotor in uw zeilboot laten inbouwen? Geen probleem bij ElektroSloep. ElektroSloep verzorgt niet alleen de complete inbouw van een elektromotor in een zeilboot, maar ook in een nieuwe of gebruikte sloep of motorboot. Wij zorgen ervoor dat u binnen een zeer kort tijdbestek elektrisch kunt varen.

Een ElektroSloep kopen of huren

Een elektromotor in een zeilboot is natuurlijk hartstikke leuk. Maar wat als u geen boot heeft en toch elektrisch wilt varen? In dat geval biedt ElektroSloep uitstekende mogelijkheden voor het kopen of huren van een ElektroSloep.

U kunt een sloep voor een dag, een week of langere tijd huren op diverse locaties aan de Friese Meren. De permanente aanschaf van een ElektroSloep zorgt voor jarenlang vaarplezier.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: