Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Elektrische sloep in Friesland

Zoekt u mogelijkheden voor het huren of kopen van een elektrische sloep in Friesland? Of wilt u een elektromotor in uw sloep laten inbouwen? Dan zit u bij ElektroSloep zeker goed.

ElektroSloep is dé specialist op het gebied van elektrisch varen. Huur of koop een elektrische sloep in Friesland en geniet in alle rust van de mooie omgeving van deze provincie.

Met een elektrische sloep Friesland verkennen

Wilt u met een elektrische sloep Friesland verkennen? ElektroSloep biedt mogelijkheden om voor een dag of meerdere dagen een elektrische sloep in Friesland te huren. U kunt dan over de Friese meren varen met een bijna geruisloze boot. Dat is tevens het grote voordeel van een sloep met een elektromotor. Ze zijn bovendien ook nog eens beter voor het milieu dan een benzinemotor.

Een ElektroSloep kopen

Wilt u een sloep met een elektromotor kopen? De ElektroSloep is een Langweerder Sloep, uitgerust met een Aquapella 2500 elektromotor. De combinatie van deze motor en een IBG traktiebatterij zorgt voor jarenlang zorgeloos vaarplezier.

De ElektroSloep kan binnen 7 weken geleverd worden. Vaar met uw nieuwe sloep in Friesland of de andere prachtige wateren in Nederland. U zult er vast en zeker geen spijt van krijgen!


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: