Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Sloep huren in Heeg

Heeg is een gezellig watersportdorp in Friesland met uitstekende mogelijkheden om te varen en te genieten van de mooie omgeving. Via ElektroSloep kunt u een elektrische sloep huren in Heeg, bij Jachthaven Gouden Bodem.

Gouden Bodem is een prachtig eiland tussen het Johan Friso kanaal (Jeltesloot) en kanaal ’t Var naar Heeg. In 1998 is een prachtig watersportrecreatiegebied gerealiseerd op dit eiland. Een sloep huren in Heeg is dus zeker een aanrader.

Een sloep huren in Heeg of Leeuwarden

Wilt u een sloep huren in Heeg, dan zijn er verschillende routes die u kunt varen. Vaar naar Woudsend, Sloten, Gaastmeer, Balk, Sneek, IJlst of één van de vele andere pittoreske dorpen en steden in de omgeving van Zuid-West Friesland.

U kunt via ElektroSloep niet alleen een sloep huren in Heeg. Wij bieden ook mogelijkheden om door de antieke stadsgrachten van Leeuwarden te varen. Er zijn verschillende vaarroutes uitgezet, maar u kunt natuurlijk zelf op ontdekking gaan.

Een ElektroSloep aanschaffen

U kunt niet alleen een sloep huren in Heeg. Het is ook mogelijk om een ElektroSloep (een sloep met een elektromotor) te kopen, zodat u waar en wanneer u wilt kunt varen. De ElektroSloep 650 is een krachtige boot met een bijna geruisloze motor. Met deze sloep heeft u jarenlang vaarplezier.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: