Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Sloep huren in Leeuwarden

Een sloep huren in Leeuwarden en heerlijk varen door de antieke stadsgrachten. Het is mogelijk via ElektroSloep. Wij bieden uitstekende mogelijkheden om Leeuwarden eens van een andere kant te bekijken, vanaf het water.

U kunt een ElektroSloep ofwel een elektrische sloep huren in Leeuwarden. Dit is voor een dag, een week of lagere tijd. De ElektroSloep is duurzaam, geruisloos en duurzaam in gebruik.

Een sloep huren in Leeuwarden en de stad leren kennen

Een sloep huren in Leeuwarden is een zeer leuke manier om de stad te leren kennen. Vaar door de stadsgrachten, bekijk de mooie historische schepen en neem een hapje of een drankje op één van de gezellige terrassen aan het water. U kunt kiezen voor een van de vaarroutes die wij uitgezet hebben of zelf op ontdekkingstocht gaan.

Wilt u een elektrische sloep huren in Leeuwarden? Via de VVV kunt u uw reservering maken. Meer informatie leest u op onze website.

Nog meer mogelijkheden

ElektroSloep biedt nog veel meer mogelijkheden naast een sloep huren in Leeuwarden. Wij bieden ook huurmogelijkheden vanaf Jachthaven Gouden Bodem in Heeg. Vanuit deze jachthaven kunt u richting Woudsend, Gaastmeer, Balk, Sneek of één van de andere Friese dorpjes varen.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: