Postadres:
Djipsleatswei 10
8621 CD Heeg
T 0515 444 428
F 084 88 33 555
info@ElektroSloep.nl

Bezoek en proefvaarten alleen na telefonische afspraak

Een elektrische sloep huren

Wilt u geruisloos genieten van de prachtige omgeving van de Friese meren? Dan kunt u het beste een elektrische sloep huren. Elektrische sloepen staan bekend om de milieuvriendelijkheid en de geruisloosheid. U kunt rustig met elkaar praten, zonder gestoord te worden door het geluid van de motor.

ElektroSloep biedt uitstekende mogelijkheden om een sloep te huren op de Friese meren. Elektrisch varen zoals u wilt varen.

Een sloep huren of kopen

Via ElektroSloep kunt u niet alleen een elektrische sloep huren, maar ook kopen. De ElektroSloep 650 is een zeer krachtige en duurzame boot met een lange levensduur. De elektromotor vergt bovendien weinig onderhoud. Het wordt wel aangeraden om de koolborstels na 2000 vaaruren te inspecteren.

Wilt u een sloep huren of kopen? Kijk dan voor meer informatie op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers.

Een elektromotor inbouwen?

U kunt via ElektroSloep niet alleen een sloep huren of kopen. Wij zorgen tevens voor de inbouw van een elektromotor in uw nieuwe of gebruikte sloep, zeilboot of motorboot. Vul het formulier op deze website zo volledig mogelijk in en wij kunnen voor u een gerichte vrijblijvende offerte maken.


Contactformulier

Vul onderstaand formulier in met uw vraag of opmerking.

Naam *:  
Emailadres *:  
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoon:
Fax:
Ik wil graag informatie over
Uw reactie *: